Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 2 jaar garantie Afterpay

Houten jaloezieën antraciet

Antraciete houten jaloezieën passen dankzij hun neutrale kleur perfect in elk interieur. Trends op het gebied van interieur wisselen constant. Dit jaar is het mixen van meerdere kleuren en patronen een trend. Dit zorgt voor een vrolijk en exotisch interieur. Door voor neutraal gekleurde jaloezieën te kiezen kunt u elke trend toepassen in uw interieur, zonder dat u de raambekleding hoeft te vervangen. Neemt u gerust een kijkje in ons assortiment.

De houten jaloezieën antraciet van 123jaloezie.nl kunnen besteld worden in diverse lamel breedtes. 25, 35, 50 65 en 70mm. De antraciet kleur geeft een warme en chique uitstraling aan uw interieur. Tevens is de jaloezie te bestellen met een ladderband naar keuze.

5 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Houten Jaloezieën 65 mm Breed
  Vanaf € 63,00

  Een absolute topper deze extra brede jaloezieën met een lamelbreedte van 65mm! Deze houten jaloezieën op maat zijn gemaakt van hoogwaardig lindenhout en zijn een verrijking voor ieder interieur. Momenteel zijn de 65mm jaloezieën verkrijgbaar in 16 kleuren. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren met een kleur ladderband naar keuze. Het ladderband is standaard 38 mm breed, maar ook 25mm breed ladderband kan gekozen worden. Door zeer scherpe afspraken met onze leveranciers kunnen we u dit product voor een aantrekkelijke prijs aanbieden, deze topkwaliteit zult u niet goedkoper vinden. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 2. Houten Jaloezieën Retro 50 mm breed
  Vanaf € 85,00

  De RETRO collectie is een variant op de Houten jaloezieën. Hierbij is het mechanisme voor de bediening zichtbaar, de bovenkant van de jaloezie is dus open. U kunt onderdelen van dit mechanisme brons- of zilverkleurig uit laten voeren. Dit geeft de jaloezie een nostalgische en unieke uitstraling, heel bijzonder. Een modern product met een knipoog naar vroeger! We gebruiken hoogwaardig Lindehout, alleen het beste hout is goed genoeg! Door het gebruik van een speciale zaagtechniek zult u geen last hebben van kwalitatieve problemen De levertijd is ongeveer 10 werkdagen.Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 3. Houten Jaloezieën 50 mm breed
  Vanaf € 55,00

  Onze maatwerk houten jaloezieën 50mm zijn de meest populaire jaloezieën van dit moment, en dat is niet voor niets! Deze raambekleding geeft de ruimte een zeer luxe uitstraling en een aangename sfeer. Indien gewenst kunt u de houten jaloezieën laten voorzien van een kleur ladderband naar keuze, dit is bij 123jaloezie.nl een gratis optie. De ladderbanden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes: 10mm, 25mm (Standaard) en 38mm. De houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig Lindenhout, alleen het beste hout is goed genoeg. Doordat er een speciale zaagtechniek is gebruikt zult u geen hinder ondervinden van kwalitatieve problemen. De levertijd van houten jaloezieën is ongeveer 10 werkdagen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!
  Voor breedte maten van meer dan 3050mm verwijzen wij u naar de XXL jaloezieën.

  XXL Jaloezieën Meetinstructie Monster Aanvragen Lees verder
 4. Houten Abachi Shutter Jaloezieën 70 mm breed
  Vanaf € 68,00

  De uitstraling van shutters maar met het gebruiksgemak van jaloezieën! Onze 70mm brede shutter jaloezieën van de Afrikaanse houtsoort Abachi onderscheidt zich door hun lichtheid en duurzaamheid. Doordat dit een lichte en harde houtsoort is, zijn grote afmetingen mogelijk, tot wel 290 cm! Deze jaloezie heeft een erg brede lamel en heeft daardoor het 'Shutter-effect'. Een prachtige jaloezie van topkwaliteit waarbij de houtstructuur duidelijker zichtbaar is. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren met een 38mm brede ladderband naar keuze, dit is een gratis optie. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 5. Houten Jaloezieën 35 mm breed
  Vanaf € 58,00

  Onze maatwerk houten jaloezieën 35mm zijn een mooie oplossing voor de klanten die 50 mm jaloezieën net te breed vinden of qua diepte niet kwijt kunnen. Deze houten jaloezieën geven de ruimte een zeer luxe uitstraling en een aangename sfeer. Indien gewenst kunt u de houten jaloezieën laten voorzien van een kleur ladderband naar keuze. De houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig Lindenhout, alleen het beste hout is goed genoeg. Doordat er een speciale zaagtechniek is gebruikt zult u geen hinder ondervinden van kwalitatieve problemen. De maximale breedte maat is 3050 mm. De levertijd van houten 35mm jaloezieën is ongeveer 10 werkdagen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder

5 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

Zo lang mogelijk plezier van antraciete houten jaloezieën

De jaloezieën die wij leveren zijn van zeer goede kwaliteit. Als u antraciete houten jaloezieën aanschaft, dan weet u zeker dat ze jarenlang mee zullen gaan. Natuurlijk kunt u de levensduur verlengen door de jaloezieën goed te onderhouden. Dit doet u door ze om de paar weken goed te reinigen. Wij geven u graag enkele tips voor het schoonmaken van de jaloezieën. Eerst doet u de jaloezieën dicht zodat u met een plumeau eenvoudig het stof van de voorkant en de achterkant kunt verwijderen. Nadat u al het stof verwijderd heeft kunt u de jaloezieën met een sopje en een schoonmaakdoek afnemen. Wij raden u aan om een mild schoonmaakmiddel of azijn te gebruiken, aangezien dit het hout en de verf niet aantast. Met het sopje verwijdert u vingerafdrukken en andere vettige vlekken. Een handige en snelle manier om de jaloezieën schoon te maken is door elke lamel vast te pakken met het doekje, zodat u de bovenkant en onderkant in één beweging schoonmaakt.

Wilt u antraciete houten jaloezieën kopen?

Het bestellen van antraciete houten jaloezieën in onze webshop heeft meerdere voordelen. U hoeft geen kosten voor het verzenden te betalen en de jaloezieën worden binnen 8 tot 11 dagen bezorgd. Daarnaast hebben onze jaloezieën een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en de garantie op alle jaloezieën is 2 jaar.