Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 2 jaar garantie Afterpay

Houten jaloezieën antraciet

Met houten jaloezieën creëert u een mooie warme sfeer in huis. Waar aluminium jaloezieën het beste tot hun recht komen in een modern of industrieel interieur, staan houten jaloezieën vrijwel in elke inrichting goed! Houten jaloezieën zijn ook heel functioneel. Zo helpen ze in de zomermaanden de warmte buiten te houden, en hebben ze een goede isolerende werking in de koude wintermaanden. 123jaloezie.nl biedt u bovendien houten jaloezieën in een breed scala aan kleuren. Wat dacht u van houten jaloezieën in antraciet?

5 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Houten Jaloezieën 65 mm Breed
  Vanaf € 63,00

  Een absolute topper deze extra brede jaloezieën met een lamelbreedte van 65mm! Deze houten jaloezieën op maat zijn gemaakt van hoogwaardig lindenhout en zijn een verrijking voor ieder interieur. Momenteel zijn de 65mm jaloezieën verkrijgbaar in 16 kleuren. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren met een kleur ladderband naar keuze. Het ladderband is standaard 38 mm breed, maar ook 25mm breed ladderband kan gekozen worden. Door zeer scherpe afspraken met onze leveranciers kunnen we u dit product voor een aantrekkelijke prijs aanbieden, deze topkwaliteit zult u niet goedkoper vinden. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 2. Houten Jaloezieën Retro 50 mm breed
  Vanaf € 85,00

  De RETRO collectie is een variant op de Houten jaloezieën. Hierbij is het mechanisme voor de bediening zichtbaar, de bovenkant van de jaloezie is dus open. U kunt onderdelen van dit mechanisme brons- of zilverkleurig uit laten voeren. Dit geeft de jaloezie een nostalgische en unieke uitstraling, heel bijzonder. Een modern product met een knipoog naar vroeger! We gebruiken hoogwaardig Lindehout, alleen het beste hout is goed genoeg! Door het gebruik van een speciale zaagtechniek zult u geen last hebben van kwalitatieve problemen De levertijd is ongeveer 10 werkdagen.Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 3. Houten Jaloezieën 50 mm breed
  Vanaf € 55,00

  Onze maatwerk houten jaloezieën 50mm zijn de meest populaire jaloezieën van dit moment, en dat is niet voor niets! Deze raambekleding geeft de ruimte een zeer luxe uitstraling en een aangename sfeer. Indien gewenst kunt u de houten jaloezieën laten voorzien van een kleur ladderband naar keuze, dit is bij 123jaloezie.nl een gratis optie. De ladderbanden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes: 10mm, 25mm (Standaard) en 38mm. De houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig Lindenhout, alleen het beste hout is goed genoeg. Doordat er een speciale zaagtechniek is gebruikt zult u geen hinder ondervinden van kwalitatieve problemen. De levertijd van houten jaloezieën is ongeveer 10 werkdagen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!
  Voor breedte maten van meer dan 3050mm verwijzen wij u naar de XXL jaloezieën.

  XXL Jaloezieën Meetinstructie Monster Aanvragen Lees verder
 4. Houten Abachi Shutter Jaloezieën 70 mm breed
  Vanaf € 68,00

  De uitstraling van shutters maar met het gebruiksgemak van jaloezieën! Onze 70mm brede shutter jaloezieën van de Afrikaanse houtsoort Abachi onderscheidt zich door hun lichtheid en duurzaamheid. Doordat dit een lichte en harde houtsoort is, zijn grote afmetingen mogelijk, tot wel 290 cm! Deze jaloezie heeft een erg brede lamel en heeft daardoor het 'Shutter-effect'. Een prachtige jaloezie van topkwaliteit waarbij de houtstructuur duidelijker zichtbaar is. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren met een 38mm brede ladderband naar keuze, dit is een gratis optie. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 5. Houten Jaloezieën 35 mm breed
  Vanaf € 58,00

  Onze maatwerk houten jaloezieën 35mm zijn een mooie oplossing voor de klanten die 50 mm jaloezieën net te breed vinden of qua diepte niet kwijt kunnen. Deze houten jaloezieën geven de ruimte een zeer luxe uitstraling en een aangename sfeer. Indien gewenst kunt u de houten jaloezieën laten voorzien van een kleur ladderband naar keuze. De houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig Lindenhout, alleen het beste hout is goed genoeg. Doordat er een speciale zaagtechniek is gebruikt zult u geen hinder ondervinden van kwalitatieve problemen. De maximale breedte maat is 3050 mm. De levertijd van houten 35mm jaloezieën is ongeveer 10 werkdagen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder

5 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

Over onze houten jaloezieën antraciet

123jaloezie.nl biedt een indrukwekkend assortiment houten jaloezieën welke in de kleur antraciet kunnen worden uitgevoerd. Wat de lamellen betreft heeft u de keuze uit diverse breedtes, van 25 tot 70 mm breed. De meeste jaloezieën worden vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig Lindenhout. Maar wij leveren ook 70 mm jaloezieën van de Afrikaanse houtsoort Albachi. Is antraciet toch iets te donker naar uw smaak? Dan kunt u ook kiezen voor houten jaloezieën in taupe of een andere kleur.

Afwerking van uw houten jaloezie antraciet

Om uw houten jaloezie in antraciet een nog fraaiere afwerking te geven, biedt 123jaloezie.nl u nog twee nieuwe maatwerk opties aan. Heeft u bijvoorbeeld meerdere jaloezieën nodig voor één raam, dan kunt u (geheel kosteloos!) één gedeelde afdeklat bestellen. En om uw jaloezie nog netter aan te laten sluiten op het kozijn of de muur kunnen wij de plinten voor u uitzagen. Als dat geen maatwerk is!

Houten jaloezie antraciet online bestellen

Bent u helemaal verliefd geworden op onze antraciet houten jaloezieën? Plaats dan vandaag nog uw bestelling bij 123jaloezie.nl! Betalen kan op verschillende manieren, waaronder via iDeal en AfterPay. U bent bij ons altijd verzekerd van aantrekkelijke voordelen, waaronder de laagste prijzen van Nederland en België, een gratis verzending en 2 jaar garantie op uw jaloezieën. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bij onze showroom, dan kunt u ook even contact opnemen met onze klantenservice.