LAAGSTE PRIJS VAN NL & BE GRATIS MONSTERS GRATIS VERZENDING LEVERTIJD 7-11 WERKDAGEN! 100% MAATWERK ACHTERAF BETALEN Gratis Monsters

Aluminium Jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn met recht een tijdloos product te noemen, al vele jaren vormen deze categorie raambekleding een sieraad voor ieder interieur. Voor deze aluminium jaloezieën gebruiken we alleen het beste soort aluminium, waardoor de kans op buigen aanzienlijk kleiner is. Dit soort jaloezieën is leverbaar is 4 lamelbreedtes, 16mm, 25mm, 35mm, 50mm. De 2 breedste lamellen kunnen ook met een kleur ladderband naar keuze worden uitgevoerd. Omdat aluminium een licht materiaal is gaat het bedienen van de jaloezieën erg makkelijk, en kunnen we ook grote oppervlaktes produceren. Bij de 35mm en 50mm jaloezieën is de maximale breedte zelfs 400cm. De maximale levertijd is 7-11 werkdagen.

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Aluminium PRIME EDITION 16mm
  Vanaf € 26,00

  Wat zijn we trots op onze nieuwe aluminium 16mm PRIME EDITION jaloezieën. We hebben voor u een assortiment samengesteld van 11 populaire kleuren. De PRIME EDITION aluminium jaloezieën kenmerkt zich door de ongekende combinatie van snelle levering en de laagste prijzen van Nederland. Alle jaloezieën worden voor u 100% op maat gemaakt. We maken gebruik van hoogwaardig aluminium waardoor u jarenlang plezier van dit product zult hebben. De maximale breedte bedraagt 1800mm. De jaloezieën worden geleverd inclusief universele steuntjes. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak
 2. Aluminium PRIME EDITION 25mm jaloezie
  Vanaf € 23,00

  Onze aluminium PRIME EDITION 25mm jaloezieën zijn zeer voordelige aluminium jaloezieën beschikbaar in 11 populaire kleuren. Door de geringe lamelbreedte is het ook mogelijk om deze aluminium jaloezie op een deur te plaatsen. Door het gebruik van hoogwaardig aluminium zijn deze jaloezieën ook zeer geschikt voor in de badkamer. Onze aluminium 25mm jaloezieën worden voor jou op maat gemaakt. De PRIME EDITION aluminium jaloezieën kenmerkt zich door de ongekende combinatie van snelle levering en de laagste prijzen van Nederland & België. We maken gebruik van hoogwaardig aluminium waardoor jij jarenlang plezier van dit product zult hebben. De maximale breedte bedraagt 2800mm. De jaloezieën worden geleverd inclusief universele steuntjes. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten! Vraag gratis monsters aan. De gratis monsters zijn met 1-2 werkdagen bij jou thuis!


  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak
 3. Aluminium Jaloezieën 35 mm breed
  Vanaf € 53,00

  Deze collectie van horizontale aluminium jaloezieën 35mm is een waardevolle aanvulling van ons assortiment. U kunt kiezen uit vele kleuren aluminium en ladderband. Onze 35mm jaloezieën worden veel gekozen voor interieurs met een industriële uitstraling, maar zijn ook zeer geschikt voor kantoren en andere zakelijke doeleinden. De 35mm lamel wordt ook veel toegepast op draai/kiep ramen. De 50mm variant is de grootst verkrijgbare lamel. Bent u op zoek naar de wat fijnere aluminium jaloezieën kunt u kiezen voor de 16mm en 25mm varianten. Door het gebruik van hoogwaardige componenten zult u tot in lengte van jaren kunnen genieten van de jaloezieën. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!


  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak
 4. Aluminium Jaloezieën 50 mm breed
  Vanaf € 50,00

  Deze collectie van horizontale aluminium jaloezieën 50mm is een waardevolle aanvulling van ons assortiment. U kunt kiezen uit vele kleuren aluminium en ladderband. Onze 50mm jaloezieën zijn ook zeer geschikt voor kantoren en andere zakelijke doeleinden. De 35mm variant is het kleine broertje van deze 50mm lamel. De 50mm Retro variant is een jaloezie met unieke uitstraling. Door het gebruik van hoogwaardige componenten zult u tot in lengte van jaren kunnen genieten van de jaloezieën. Een nieuw toegevoegde optie is de keuze voor een houten afdeklijst om de bovenbak mooi af te dekken. Deze zijn in 5 kleuren beschikbaar. Zo is de bovenbak mooi afgewerkt en krijgt de jaloezie een luxere uitstraling. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak
 5. Aluminium Jaloezieën Premium 50 mm breed
  Vanaf € 59,00

  We zijn bijzonder blij dat we deze variant van de aluminium jaloezieën aan de collectie toe hebben kunnen voegen; de premium collectie. De premium collectie staat voor exclusieve kleuren, hoogglans afwerking en design bediening door de geborsteld RVS koordhangers. Daarbij heeft u ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de geperforeerde 50 mm variant. Uiteraard kunnen de jaloezieën worden uitgerust met ladderband als u dit wilt. Dat betekent nèt even dat beetje meer in uw interieur.


  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak
 6. Aluminium Jaloezieën Retro 50 mm breed
  Vanaf € 98,00

  De open bovenbak is het kenmerk van de RETRO stijl. Hierbij is het binnenwerk zichtbaar wat een nostalgische uitstraling geeft. Een modern product met een knipoog naar vroeger! Omdat we topkwaliteit componenten gebruiken kunt u tot in lengte van jaren genieten van deze bijzonder uitgevoerde jaloezieën. We zijn de exclusieve dealer van dit product in Nederland, en daar zijn we best trots op, uniek! Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!


  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak
 7. Aluminium Jaloezieën 25 mm breed
  Vanaf € 39,00

  Al tientallen jaren is dit een ware topper onder de horizontale jaloezieën! Dit is natuurlijk niet voor niets, een sieraad voor ieder interieur. De 25mm jaloezieën zijn ook zeer geschikt voor kantoren en andere zakelijke doeleinden. Deze voordelige aluminium jaloezie is beschikbaar in erg veel kleuren. Door de geringe lamelbreedte is het ook mogelijk om de jaloezieën tegen een deur of draai-kiep raam aan te plaatsen. Voor breedtes groter dan 2200mm kunt u kiezen voor de aluminium 35mm of 50mm jaloezieën. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Tijdloze aluminium jaloezieën.

De aluminium jaloezieën van 123jaloezie.nl zijn gemaakt van aluminium lamellen met een dikte van 0.2mm. Bij veel aanbieders is dit maar 0.1mm. Deze op maat gemaakte aluminium jaloezieën zijn uitermate geschikt voor woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Maar ook voor zakelijke doeleinden zijn deze jaloezieën uitermate geschikt. Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in tal van modellen en kleuren. Ook kunnen wij de jaloezieën voorzien van een ladderband en een afdeklat voor een luxe uitstraling. De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in 16mm, 25mm, 35mm, 50mm lamellen.

De goedkoopste aluminium jaloezieën!

Wij leveren met laagste prijs garantie. 123jaloezie levert direct van de fabriek , zonder dat daar nog handelaren tussen zitten. Dit prijsvoordeel berekenen wij aan u door!

Aluminium jaloezieën op maat.

Alle soorten aluminium jaloezieën die wij aanbieden worden op maat gemaakt. Aluminium jaloezieën kunnen al gefabriceerd worden vanaf 30cm breed en 30cm hoog. De maximale breedte is bij de 16mm variant 210cm. Bij de 25mm variant is dit 220cm. Bij grote oppervlakten zijn de 35 en 50mm jaloezieën met een maximale breedte van 400cm ideaal.

Diverse opties beschikbaar.

123jaloezie.nl bied van alle webshops het grootste aantal opties en accessoires aan. Dit om nog beter aan te sluiten op de wens van de klant. Zo kunt u kiezen voor een afdeklat in 4 verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een afdeklat met zijden wanneer de jaloezie “Op de dag” geplaatst wordt. Ook een afdeklat met voorkant en 1 zijde is mogelijk. Naast de gratis meegeleverde plastic koordgewichtjes kunt u kiezen voor rvs metalen koord hangers. Verder is het mogelijk om de 35mm en 50mm jaloezieën te voorzien van een ladderband naar keuze. Wanneer u een aluminium jaloezie op een draai/kiep raam of deur plaatst kiest u voor zijgeleiding. Deze optie zorgt ervoor dat de jaloezie mooi op zijn plek blijft wanneer het draai/kiep raam of deur geopend wordt.

Tips!

1. Vraag voordat u besteld Gratis monsters aan van de gewenste lamel en ladderband.
2. Lees voor het meten de handige Meetinstructie even door.
3. De gemeten hoogtemaat die u invoert is de maat inclusief de bovenbak.

Waarom kiezen voor de op maat gemaakte aluminium jaloezieën van 123jaloezie?

De enorme keuze aan modellen en kleuren die 123jaloezie aanbied maakt dit product tot een echte topper. Voor iedere ruimte en/of sfeer is een mooie oplossing te vinden. Verder zijn wij meer dan 50% goedkoper dan de bekende A-Merken en leveren wij binnen 12-14 werkdagen. Monsters versturen wij gratis.

chatten