Zaterdag levering Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 8-12 werkdagen! 2 jaar garantie

Aluminium Jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn met recht een tijdloos product te noemen, al vele jaren vormen deze categorie raambekleding een sieraad voor ieder interieur. Voor deze aluminium jaloezieën gebruiken we alleen het beste soort aluminium, waardoor de kans op buigen aanzienlijk kleiner is. Voor de aluminium RETRO uitvoering hebben we het exclusieve dealerschap voor Nederland verworven, hier zijn we uiteraard zeer trots op! Bij de RETRO uitvoering is het mechanisme dat in de bovenbak zit zichtbaar, de bronzen of zilveren elementen geven net dat beetje extra aan uw interieur. De maximale levertijd is 12-13 werkdagen.

Nú 10% korting op de 16 / 25mm aluminium jaloezieën! Korting wordt berekend in uw winkelwagen.

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Aluminium Jaloezieën 16 mm breed
  Vanaf € 42,00

  Horizontale aluminium jaloezieën 16mm worden ook wel micro-jaloezieën genoemd, ze zijn een versiering voor ieder raam! We gebruiken hoogwaardige componenten waardoor u vele jaren plezier van deze raamdecoratie zult hebben. De levertijd voor dit product bedraagt ongeveer 11 werkdagen. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!
  Nú 10% extra korting!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 2. Aluminium Jaloezieën 25 mm breed
  Vanaf € 36,00

  Al tientallen jaren is dit een ware topper onder de horizontale jaloezieën! Dit is natuurlijk niet voor niets, een sieraad voor ieder interieur. De 25mm jaloezieën zijn ook zeer geschikt voor kantoren en andere zakelijke doeleinden. Deze voordelige aluminium jaloezie is beschikbaar in erg veel kleuren. We maken gebruik van hoogwaardig aluminium waardoor u jarenlang plezier van dit product zult hebben. De levertijd voor dit product bedraagt ongeveer 11 werkdagen.Al onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!
  Nú 10% extra korting!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 3. Aluminium Jaloezieën 35 mm breed
  Vanaf € 44,00

  Deze collectie van horizontale aluminium jaloezieën 35mm is een waardevolle aanvulling van ons assortiment. U kunt kiezen uit vele kleuren aluminium en ladderband. Onze 35mm jaloezieën zijn ook zeer geschikt voor kantoren en andere zakelijke doeleinden. Door het gebruik van hoogwaardige componenten zult u tot in lengte van jaren kunnen genieten van de jaloezieën. De levertijd is op dit moment maximaal 10 werkdagen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 4. Aluminium Jaloezieën 50 mm breed
  Vanaf € 44,00

  Deze collectie van horizontale aluminium jaloezieën 50mm is een waardevolle aanvulling van ons assortiment. U kunt kiezen uit vele kleuren aluminium en ladderband. Onze 50mm jaloezieën zijn ook zeer geschikt voor kantoren en andere zakelijke doeleinden. Door het gebruik van hoogwaardige componenten zult u tot in lengte van jaren kunnen genieten van de jaloezieën. Een nieuw toegevoegde optie is de keuze voor een houten bovenlijst en onderlat. Deze zijn in 3 kleuren beschikbaar. Zo is de bovenbak mooi afgewerkt en krijgt de jaloezie een luxere uitstraling. De levertijd is op dit moment maximaal 11 werkdagen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 5. Aluminium Jaloezieën Premium 50 mm breed
  Vanaf € 50,00

  We zijn bijzonder blij dat we deze variant van de aluminium jaloezieën aan de collectie toe hebben kunnen voegen; de premium collectie. De premium collectie staat voor exclusieve kleuren, hoogglans afwerking en design bediening. Daarbij heeft u ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de geperforeerde 50 mm variant. Dat betekent nèt even dat beetje meer in uw interieur.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 6. Aluminium Jaloezieën Retro 50 mm breed
  Vanaf € 89,00

  De open bovenbak is het kenmerk van de RETRO stijl. Hierbij is het binnenwerk zichtbaar wat een nostalgische uitstraling geeft. Een modern product met een knipoog naar vroeger! Omdat we topkwaliteit componenten gebruiken kunt u tot in lengte van jaren genieten van deze bijzonder uitgevoerde jaloezieën. We zijn de exclusieve dealer van dit product in Nederland, en daar zijn we best trots op, uniek! De levertijd is op dit moment maximaal 10 werkdagen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

Tijdloze aluminium jaloezieën.

De aluminium jaloezieën van 123jaloezie.nl zijn gemaakt van aluminium lamellen met een dikte van 0.2mm. Bij veel aanbieders is dit maar 0.1mm. Deze op maat gemaakte aluminium jaloezieën zijn uitermate geschikt voor woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Maar ook voor zakelijke doeleinden zijn deze jaloezieën uitermate geschikt. Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in tal van modellen en kleuren. Ook kunnen wij de jaloezieën voorzien van een ladderband en een afdeklat voor een luxe uitstraling. De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in 16mm, 25mm, 35mm, 50mm lamellen.

De goedkoopste!

Wij leveren met laagste prijs garantie. 123jaloezie levert direct van de fabriek , zonder dat daar nog handelaren tussen zitten. Dit prijsvoordeel berekenen wij aan u door!

Aluminium jaloezieën op maat.

Alle soorten aluminium jaloezieën die wij aanbieden worden op maat gemaakt. Aluminium jaloezieën kunnen al gefabriceerd worden vanaf 30cm breed en 30cm hoog. De maximale breedte is bij de 16mm variant 210cm. Bij de 25mm variant is dit 220cm. Bij grote oppervlakten zijn de 35 en 50mm jaloezieën met een maximale breedte van 400cm ideaal.

Diverse opties beschikbaar.

123jaloezie.nl bied van alle webshops het grootste aantal opties en accessoires aan. Dit om nog beter aan te sluiten op de wens van de klant. Zo kunt u kiezen voor een afdeklat in 4 verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een afdeklat met zijden wanneer de jaloezie “Op de dag” geplaatst wordt. Ook een afdeklat met voorkant en 1 zijde is mogelijk. Naast de gratis meegeleverde plastic koordgewichtjes kunt u kiezen voor rvs metalen koord hangers. Verder is het mogelijk om de 35mm en 50mm jaloezieën te voorzien van een ladderband naar keuze. Wanneer u een aluminium jaloezie op een draai/kiep raam of deur plaatst kiest u voor zijgeleiding. Deze optie zorgt ervoor dat de jaloezie mooi op zijn plek blijft wanneer het draai/kiep raam of deur geopend wordt.

Tips!

1. Vraag voordat u besteld Gratis monsters aan van de gewenste lamel en ladderband.
2. Lees voor het meten de handige Meetinstructie even door.
3. De gemeten hoogtemaat die u invoert is de maat inclusief de bovenbak.

Waarom kiezen voor de op maat gemaakte aluminium jaloezieën van 123jaloezie?

De enorme keuze aan modellen en kleuren die 123jaloezie aanbied maakt dit product tot een echte topper. Voor iedere ruimte en/of sfeer is een mooie oplossing te vinden. Verder zijn wij meer dan 50% goedkoper dan de bekende A-Merken en leveren wij binnen 12-14 werkdagen. Monsters versturen wij gratis.