Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 2 jaar garantie Afterpay

Houten jaloezieën grijs

De grijze houten jaloezieën zijn de ideale raambekleding als u zelf wilt bepalen hoeveel licht uw woning binnenkomt. Zo kunt u eenvoudig fel zonlicht weren, terwijl u wel voldoende licht heeft. In onze webshop bieden wij diverse grijze houten jaloezieën aan. Alle jaloezieën worden op maat gemaakt zodat ze perfect bij uw ramen passen.

De grijze houten jaloezieën van 123jaloezie.nl kunnen besteld worden in diverse lamel breedtes. 25, 35, 50 65 en 70mm. De beschikbare grijze kleurtinten geven een moderne en tijdloze uitstraling aan uw interieur. Tevens is de jaloezie te bestellen met een bijpassende ladderband naar keuze.

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Houten Jaloezieën Retro 50 mm breed
  Vanaf € 85,00

  De RETRO collectie is een variant op de Houten jaloezieën. Hierbij is het mechanisme voor de bediening zichtbaar, de bovenkant van de jaloezie is dus open. U kunt onderdelen van dit mechanisme brons- of zilverkleurig uit laten voeren. Dit geeft de jaloezie een nostalgische en unieke uitstraling, heel bijzonder. Een modern product met een knipoog naar vroeger! We gebruiken hoogwaardig Lindehout, alleen het beste hout is goed genoeg! Door het gebruik van een speciale zaagtechniek zult u geen last hebben van kwalitatieve problemen De levertijd is ongeveer 10 werkdagen.Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 2. Houten Jaloezieën 50 mm breed
  Vanaf € 55,00

  Onze maatwerk houten jaloezieën 50mm zijn de meest populaire jaloezieën van dit moment, en dat is niet voor niets! Deze raambekleding geeft de ruimte een zeer luxe uitstraling en een aangename sfeer. Indien gewenst kunt u de houten jaloezieën laten voorzien van een kleur ladderband naar keuze, dit is bij 123jaloezie.nl een gratis optie. De ladderbanden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes: 10mm, 25mm (Standaard) en 38mm. De houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig Lindenhout, alleen het beste hout is goed genoeg. Doordat er een speciale zaagtechniek is gebruikt zult u geen hinder ondervinden van kwalitatieve problemen. De levertijd van houten jaloezieën is ongeveer 10 werkdagen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!
  Voor breedte maten van meer dan 3050mm verwijzen wij u naar de XXL jaloezieën.

  XXL Jaloezieën Meetinstructie Monster Aanvragen Lees verder
 3. Houten Jaloezieën Vintage 50 mm breed
  Vanaf € 70,00

  Onze 50mm brede houten jaloezieën zijn de meest populaire jaloezieën van dit moment. Dit product geeft de ruimte een zeer luxe uitstraling en een aangename sfeer. Indien gewenst kunt u de jaloezieën laten voorzien van een kleur ladderband naar keuze, dit is een gratis optie. De jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig Lindenhout, alleen het beste hout is goed genoeg. De Vintage-collectie bevat een 6-tal natuurlijke kleuren. Deukjes en oneffenheden in de lamellen zijn DE kenmerken voor Vintage en maakt dit product zeer bijzonder. Doordat er een speciale zaagtechniek is gebruikt zult u geen hinder ondervinden van kwalitatieve problemen. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 4. Houten jaloezieën 50mm breed "Rustiek"
  Vanaf € 62,00

  Deze nieuwe maatwerk houten jaloezieën 50mm "Rustiek" zijn de nieuwste jaloezieën van dit moment. Deze rustieke jaloezieën worden afgewerkt met een grove finish. Dit geeft de ruimte een zeer warme uitstraling en een aangename sfeer. Prachtig voor landelijke interieurs! Indien gewenst kunt u de houten jaloezieën laten voorzien van een kleur ladderband naar keuze, dit is bij 123jaloezie.nl een gratis optie. De houten jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig Lindenhout, alleen het beste hout is goed genoeg. Doordat er een speciale zaagtechniek is gebruikt zult u geen hinder ondervinden van kwalitatieve problemen. De maximale breedte is 2980mm. De levertijd van houten jaloezieën is ongeveer 10 werkdagen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Meetinstructie Monster Aanvragen Lees verder

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

Hoe zoekt u de juiste grijze houten jaloezieën uit?

Bij het uitzoeken van de juiste grijze houten jaloezieën zult u op meerdere punten moeten letten. Aangezien wij de jaloezieën op maat maken, zult u de maten van uw ramen op moeten nemen. Om het u makkelijk te maken hebben wij meetinstructies opgesteld. Zo weet u precies hoe u de maten op de goede manier op moet nemen. Ook zult u van tevoren moeten bedenken welke ophangmogelijkheid u wilt hebben. Als u voor jaloezieën kiest, dan wilt u natuurlijk dat ze zo lang mogelijk mooi blijven. Het is dan ook belangrijk om de jaloezieën regelmatig schoon te maken. Dit lijkt misschien een tijdrovende klus, maar dat is het niet. Eerst maakt u de dichte jaloezieën stofvrij met een doekje. Daarna doet u de jaloezieën open zodat u de lamellen kunt reinigen met een sopje. Hiervoor kunt u het beste een mild schoonmaakmiddel gebruiken. Met een schoonmaakdoek pakt u elke lamel tussen uw duim en wijsvinger vast en u beweegt de doek over de lamel heen. U maakt dan meteen de bovenkant en de onderkant van de lamel schoon. Dit herhaalt u totdat alle lamellen schoongemaakt zijn.

Het bestellen van grijze houten jaloezieën

Via onze webshop kunt u eenvoudig de grijze houten jaloezieën bestellen. U hoeft bij een jaloezie enkel de gewenste opties te selecteren en de maten in te vullen. Daarna volgt u de stappen in het bestel- en betaalproces. U mag altijd bellen als u vragen heeft over onze artikelen.