Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 100% maatwerk Achteraf betalen

DuurzaamheidWij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en werken dan ook alleen met partners die duurzame productiemethoden in hun beleid hebben verankerd en kunnen aantonen deze te gebruiken. U kunt er bij Coolblinds zeker van zijn dat de raambekleding die u bestelt, zijn vervaardigd van duurzaam geteeld hout en gerecyclede kunststoffen. Ook het gebruikte aluminium voor de jaloezieën bestaat voor minimaal 80% uit gerecyclede grondstoffen.

Duurzaam geteeld hout en gerecycled kunststof/aluminium


Onze leverancier is sinds 1979 continue bezig geweest met het perfectioneren van maatwerk raamdecoratie en zonwering. Een belangrijk aspect hierin is duurzaamheid. Het lindenhout en abachi dat gebruikt wordt als basis voor onze houten jaloezieën komt uitsluitend van duurzame houtplantages in respectievelijk Oost-Europa en Afrika. Voor de kunststof componenten, die in eigen beheer van onze leverancier worden vervaardigd, wordt gerecycled kunststof gebruikt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van innovatieve en moderne technieken, die efficiënt zijn in het verbruik van energie. Bamboe heeft de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. Dankzij de hoge groeisnelheid en de goede eigenschappen is bamboe een milieuvriendelijk materiaal dat uitstekend voor jaloezieën gebruikt kan worden.

Productiekwaliteit
Onze verschillende soorten raambekleding worden vervaardigd in een hypermoderne fabriek. Zowel de assemblagelijnen als de machines die gebruikt worden voor de fabricatie van componenten zijn voorzien van de nieuwste technologieën. In combinatie met vakbekwaam personeel dat regelmatig wordt bijgeschoold in nieuwe ontwikkelingen en een ISO 9001 certificering zorgt dit voor een probleemloos verloop van de productie.

Kwaliteitsmanagement

De ISO 9001:2008 certificering, de laatste editie van dé internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen, legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering van processen en diensten. Certificering houdt in dat een onafhankelijke, externe partij aan de hand van audits vaststelt dat het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie aan alle normeisen voldoet. Een modern machinepark is een goed begin, maar kwaliteitsmanagement is noodzakelijk om kwaliteitsproducten af te kunnen leveren. Met de ISO 9001 certificering kunt u er zeker van zijn dat het met de kwaliteit wel goed zit en dat er alles aan wordt gedaan om u als klant tevreden te stellen en te houden. Daaruit vloeit voort, dat u maar liefst twee jaar fabrieksgarantie krijgt op de meeste soorten raambekleding.