De trend voor 2021 zijn warme, natuurlijke kleuren en materialen. Flexa heeft de kleur van het jaar 2021 bekend gemaakt: Brave Ground. In combinatie met onze raambekleding van bamboe zorgt dit voor een geharmoniseerde keuze.

Slaapkamer en verduistering

In uw slaapkamer zorgt deze kleur voor een zachte basis. Deze kleur gaat zeer gemakkelijk met andere kleuren en materialen, zoals natuurlijk hout, rijke stoffen en accessoires van koper en keramiek voor een slaapkamer in balans. Verduisterende raambekleding kan hierbij niet ontbreken. Ook voor draai kiepramen bieden wij diverse opties. Een jaloezie van bamboe kunt u, met draai kiep steunen, klemmen op uw kunststof draaikiepraam zodat u niet hoeft te boren.Kleuren combineren

U kunt in onze bamboe jaloezieën collectie een keuze maken uit diverse kleuren en lamelbreedtes. Als u een inrichting wilt maken van dezelfde kleurtonen dan zorgen onze bamboe jaloezieën in grijs, taupe of beuken voor ton-sur-ton in combinatie met Brave ground. Om gemakkelijk een stukje spanning aan uw interieur toe te voegen, zijn de andere naturel tinten als eiken, wenge en kastanje een goede keuze. Brave Ground laat andere kleuren tot zijn recht komen en is gemakkelijk te combineren met verschillende tinten.