Met nog een paar maanden tot het einde van het jaar, vinden we het een mooi moment om vooruit te blikken op 2017. Wat worden de trends op interieurgebied? En dan natuurlijk specifiek op het gebied van raamdecoratie.

De tréndkleur van 2017 is blauw, in allerlei tinten. Als je op zoek bent naar raambekleding denk je misschien niet meteen aan blauwe jaloezieën of rolgordijnen. Toch kan blauw prachtig zijn; het is net zo’n neutrale kleur als grijs en met andere kleuren goed te combineren, maar maakt je interieur net een tikkeltje spannender. Blauw en groen of oker – ook twee trendkleuren – zorgen voor een gezellige sfeer met een knipoog naar de jaren zeventig. Liever iets chiquer? Combineer dan donkerblauw met wit of beige. En met grijstinten zorgt blauw voor een stoere, industriële uitstraling.

Binnen onze collectie aluminium jaloezieën van 25 mm breed vindt u verschillende blauwtinten, waaronder lichtblauw, marineblauw en staalblauw. Ze zijn er overigens ook in andere stijlvolle kleuren, zoals zeegroen of vaal goud. Een eyecatcher in uw interieur. Ook erg mooi is het matblauw en het koninklijke matblauw van onze RETRO-jaloezieën. Wij zijn de enige in Nederland die deze jaloezieën leveren en daar zijn we uiteraard trots op! Bij de RETRO-uitvoering is het mechanisme dat in de bovenbak zit zichtbaar. De bronzen of zilveren elementen geven net dat beetje extra.

Onze rolgordijnen zijn er in nog meer blauwtinten, zowel de verduisterende rolgordijnen als de SUPERB-lijn. Onze rolgordijnen zijn van absolute topkwaliteit, geen bouwmarktkwaliteit maar echt handwerk. U heeft jarenlang plezier van uw maatwerk product door het gebruik van kritisch geselecteerde stoffen. Onze verduisterende rolgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld slaapkamers, terwijl de SUPERB-rolgordijnen veel in woonvertrekken worden geplaatst.

Het vraagt misschien een beetje lef en ‘out-of-the-box’ denken om voor blauw – of een andere trendy kleur – te gaan, maar het resultaat is vaak verbluffend. U kunt altijd een gratis monster aanvragen voor u een definitieve beslissing maakt. En durft u het uiteindelijk toch niet aan, dan hebben wij genoeg keuze in ‘veiligere’ kleuren.