In het najaar krijgen veel mensen de ‘kriebels’ om in huis aan de slag te gaan. Niet voor niets is oktober uitgeroepen tot Woonmaand. De dagen worden korter en kouder, we verhuizen weer naar binnen en willen dat het daar behaaglijk en gezellig is. Mooie jaloezieën, vouwgordijnen of rolgordijnen zijn de kers op de taart als het gaat om sfeer in uw interieur.

De trendkleuren van dit najaar zijn okergeel, brons en poedertinten. Een kleur die in opkomst is, is (denim)blauw. Daarnaast blijven de natuurlijke materialen in trek, net als de industriële woonstijl. Onze extra brede houten jaloezieën passen hier uitstekend bij. U kunt bij ons jaloezieën tot maar liefst 3700 millimeter breed bestellen. Onze houten (XXL)jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig lindenhout en geven uw interieur een robuuste maar toch warme uitstraling. Ook mooi: aluminium jaloezieën in een bruin- of blauwtint.

Een belangrijk uitgangspunt bij de inrichting van uw interieur is niet alleen uw smaak, maar ook uw leefstijl. Als we de trendwatchers mogen geloven is er straks nog maar een handjevol mensen dat naar kantoor gaat. Thuiswerken, aan de keukentafel of in een aparte ruimte in huis, wordt steeds gangbaarder. In dat geval zijn lichtdoorlatende vouwgordijnen of duorolgordijnen ideaal. Ze houden zonlicht in het beeldscherm tegen zonder de kamer donker te maken. En wat te denken van een verduisterend wit rolgordijn als projectiescherm? Handig bij een presentatie, maar ook als innovatieve oplossing voor de filmliefhebber.

Wij horen voorlopig bij die paar mensen die nog wel naar kantoor gaan. Onlangs hebben we ons nieuwe pand en showroom in Broek op Langedijk in gebruik genomen en daar zijn we reuzeblij mee. En onze nieuwe website www.plissegordijn.nl gaat dit jaar nog live! Daarmee zijn we klaar voor het komende seizoen, een heerlijke herfst met veel gezellige avonden. Gordijnen dicht, kaarsjes aan en genieten maar.