Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 2 jaar garantie Afterpay

Bamboe Jaloezieën

De trend van 2019!

De nieuwste trend in horizontale jaloezieën, de 'Bamboe Jaloezieën'. Door de speciale beits met matte afwerking blijft de natuurlijke structuur en nerf van de bamboe zichtbaar en geeft dit een warme en luxe uitstraling aan uw interieur. De bamboe jaloezieën 50mm, 35mm en 65mm zijn ook verkrijgbaar met ladderband. Bamboe jaloezieën zijn minder geschikt voor vochtige ruimtes.
Pakkethoogte: Doordat de bamboe latten lichter en dunner zijn dan de houten jaloezieën is de pakkethoogte ook geringer waardoor de bamboe jaloezieën uitermate geschikt zijn boven een deur of raam. De Bamboe jaloezieën zijn in 35mm, 50mm en 65mm verkrijgbaar. De maximale breedte van bamboe jaloezieën 50 en 65mm is 2990mm. (Let op: Dit verschilt per kleur). Uiteraard kunt u ook van dit product gratis monsters aanvragen.

Wist u dat: Bamboe de snelst groeiende houtsoort ter wereld is om die reden een erg milieuvriendelijke oplossing, zonder dat u de charme van echt hout hoeft te missen. Bamboe is erg stijf, hard en licht van gewicht. Daarom zijn de lamellen van bamboe jaloezieën iets dunner dan die van de andere houtsoorten.

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

Waarom bamboe jaloezieën?

Een prachtig nieuw product dat door de geringe dikte van de lamellen een rank en verfijnd karakter krijgt. Bamboe jaloezieën zijn de trend van nu. Bamboe jaloezieën zijn zeer milieuvriendelijk. Bamboe is volledig afbreekbaar en groeit sneller dan hout. Bamboe kan ook vaker geoogst worden, want de plant groeit gewoon door nadat hij gekapt is. Ieder jaar maakt de moederplant nieuwe loten aan die in korte tijd tot flinke hoogte uitgroeien. Binnen no time staat er dus weer een nieuwe, grote plant. Deze op maat gemaakte bamboe jaloezieën zijn uitermate geschikt voor woonkamer, slaapkamer en keuken. Voor de badkamer kunt u beter kiezen voor onze Pvc jaloezieën. Bij bamboe jaloezieën worden de lamellen gebeitst. Daardoor krijgt u een matte uitstraling waarbij de nerven goed zichtbaar zijn. De prijzen van bamboe jaloezieën zijn ongeveer gelijk aan houten jaloezieën. De bamboe jaloezieën zijn verkrijgbaar in 35mm, 50mm en 65mm lamellen. Ook is er een retro versie te verkrijgen.

Gunstige prijzen

De prijs van bamboe jaloezieën is ongeveer te vergelijken met die van hout. Deze jaloezieën zult u op internet dus ook niet goedkoper gaan vinden dan bij 123jaloezie.nl

Maatwerk bamboe jaloezieën.

Alle soorten bamboe jaloezieën die wij aanbieden worden op maat gemaakt. Bamboe jaloezieën kunnen al gefabriceerd worden vanaf 30cm breed en 30cm hoog. De maximale breedte is bij de meeste soorten bamboe jaloezieën 243cm.

Wat een mogelijkheden!

123jaloezie.nl bied van alle webshops het grootste aantal opties en accessoires aan. Dit om nog beter aan te sluiten op de wens van de klant. Zo kunt u kiezen voor een afdeklat in 4 verschillende varianten. Verder kan er gekozen worden uit een enorm aantal kleuren ladderband. Verder bieden wij naast de universele montage steunen ook speciale plafond steunen aan. Dit zonder meerprijs. Naast de gratis meegeleverde houten koordgewichtjes kunt u kiezen voor rvs metalen koord hangers. Dit geeft de op maat gemaakte houten jaloezie een stoere en stijlvolle uitstraling. Wanneer u een bamboe jaloezie op een draai/kiep raam of deur plaatst kiest u voor zijgeleiding. Deze optie zorgt ervoor dat de jaloezie mooi op zijn plek blijft wanneer het draai/kiep raam of deur geopend wordt.

Nieuwe opties!!

123jaloezie.nl bied 2 nieuwe maatwerk opties aan om uw houten, bamboe en pvc jaloezieën een nog fraaiere afwerking te geven.
- Gedeelde afdeklat-
U kunt bij deze optie kiezen om voor meerdere jaloezieën 1 gedeelde afdeklat te bestellen. En deze optie is nog gratis ook!
- Plinten uitzagen-
Om uw maatwerk jaloezie nog mooier aan te laten sluiten tussen muur of kozijn bieden wij vanaf nú aan om de plinten uit te zagen.
Meer maatwerk gaat u niet vinden!

Handige tips!

1. Vraag voordat u besteld Gratis monsters aan van de gewenste lamel en ladderband.
2. Lees voor het meten de handige Meetinstructie even door.
3. Meet de breedte van de jaloezie altijd even op 3 plekken op.
4. De gemeten hoogtemaat die u invoert is de maat inclusief de bovenbak.

Waarom kiezen voor maatwerk bamboe jaloezieën van 123jaloezie?

✓ Groot assortiment en op maat gemaakt ✓ Laagste prijs garantie ✓ Gratis monsters ✓ Gratis geleverd