Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 2 jaar garantie Afterpay

Aluminium Jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn met recht een tijdloos product te noemen, al vele jaren vormen deze categorie raambekleding een sieraad voor ieder interieur. Voor deze aluminium jaloezieën gebruiken we alleen het beste soort aluminium, waardoor de kans op buigen aanzienlijk kleiner is. Dit soort jaloezieën is leverbaar is 4 lamelbreedtes, 16mm, 25mm, 35mm, 50mm. De 2 breedste lamellen kunnen ook met een kleur ladderband naar keuze worden uitgevoerd. Omdat aluminium een licht materiaal is gaat het bedienen van de jaloezieën erg makkelijk, en kunnen we ook grote oppervlaktes produceren. Bij de 35mm en 50mm jaloezieën is de maximale breedte zelfs 400cm. De maximale levertijd is 7-11 werkdagen.

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

Tijdloze aluminium jaloezieën.

De aluminium jaloezieën van 123jaloezie.nl zijn gemaakt van aluminium lamellen met een dikte van 0.2mm. Bij veel aanbieders is dit maar 0.1mm. Deze op maat gemaakte aluminium jaloezieën zijn uitermate geschikt voor woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Maar ook voor zakelijke doeleinden zijn deze jaloezieën uitermate geschikt. Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in tal van modellen en kleuren. Ook kunnen wij de jaloezieën voorzien van een ladderband en een afdeklat voor een luxe uitstraling. De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in 16mm, 25mm, 35mm, 50mm lamellen.

De goedkoopste aluminium jaloezieën!

Wij leveren met laagste prijs garantie. 123jaloezie levert direct van de fabriek , zonder dat daar nog handelaren tussen zitten. Dit prijsvoordeel berekenen wij aan u door!

Aluminium jaloezieën op maat.

Alle soorten aluminium jaloezieën die wij aanbieden worden op maat gemaakt. Aluminium jaloezieën kunnen al gefabriceerd worden vanaf 30cm breed en 30cm hoog. De maximale breedte is bij de 16mm variant 210cm. Bij de 25mm variant is dit 220cm. Bij grote oppervlakten zijn de 35 en 50mm jaloezieën met een maximale breedte van 400cm ideaal.

Diverse opties beschikbaar.

123jaloezie.nl bied van alle webshops het grootste aantal opties en accessoires aan. Dit om nog beter aan te sluiten op de wens van de klant. Zo kunt u kiezen voor een afdeklat in 4 verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een afdeklat met zijden wanneer de jaloezie “Op de dag” geplaatst wordt. Ook een afdeklat met voorkant en 1 zijde is mogelijk. Naast de gratis meegeleverde plastic koordgewichtjes kunt u kiezen voor rvs metalen koord hangers. Verder is het mogelijk om de 35mm en 50mm jaloezieën te voorzien van een ladderband naar keuze. Wanneer u een aluminium jaloezie op een draai/kiep raam of deur plaatst kiest u voor zijgeleiding. Deze optie zorgt ervoor dat de jaloezie mooi op zijn plek blijft wanneer het draai/kiep raam of deur geopend wordt.

Tips!

1. Vraag voordat u besteld Gratis monsters aan van de gewenste lamel en ladderband.
2. Lees voor het meten de handige Meetinstructie even door.
3. De gemeten hoogtemaat die u invoert is de maat inclusief de bovenbak.

Waarom kiezen voor de op maat gemaakte aluminium jaloezieën van 123jaloezie?

De enorme keuze aan modellen en kleuren die 123jaloezie aanbied maakt dit product tot een echte topper. Voor iedere ruimte en/of sfeer is een mooie oplossing te vinden. Verder zijn wij meer dan 50% goedkoper dan de bekende A-Merken en leveren wij binnen 12-14 werkdagen. Monsters versturen wij gratis.