Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 2 jaar garantie Afterpay

Collectie Aluminium Jaloezieën 50mm

De 50 mm aluminium jaloezieën van 123jaloezie.nl kunnen besteld worden vanaf een breedtemaat van 30cm. Deze 50 mm aluminium jaloezieën multi inzetbaar. De beperkte pakket hoogte maakt deze aluminium jaloezie tot een topper. De jaloezieën kunnen uitgevoerd worden met diverse soorten ladderbanden. Ook is er een retro systeem verkrijgbaar. De onderstaande producten worden allemaal op maat gemaakt en kunnen gefabriceerd worden tot een maximale breedte van 4000 mm! En dit uiteraard tegen de scherpste prijzen van Nederland & België!

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Aluminium Jaloezieën 50 mm breed
  Vanaf € 44,00

  Deze collectie van horizontale aluminium jaloezieën 50mm is een waardevolle aanvulling van ons assortiment. U kunt kiezen uit vele kleuren aluminium en ladderband. Onze 50mm jaloezieën zijn ook zeer geschikt voor kantoren en andere zakelijke doeleinden. De 35mm variant is het kleine broertje van deze 50mm lamel. De De 50mm Retro variant is een jaloezie met unieke uitstraling. Door het gebruik van hoogwaardige componenten zult u tot in lengte van jaren kunnen genieten van de jaloezieën. Een nieuw toegevoegde optie is de keuze voor een houten afdeklijst om de bovenbak mooi af te dekken. Deze zijn in 5 kleuren beschikbaar. Zo is de bovenbak mooi afgewerkt en krijgt de jaloezie een luxere uitstraling. De levertijd is op dit moment maximaal 11 werkdagen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 2. Aluminium Jaloezieën Retro 50 mm breed
  Vanaf € 89,00

  De open bovenbak is het kenmerk van de RETRO stijl. Hierbij is het binnenwerk zichtbaar wat een nostalgische uitstraling geeft. Een modern product met een knipoog naar vroeger! Omdat we topkwaliteit componenten gebruiken kunt u tot in lengte van jaren genieten van deze bijzonder uitgevoerde jaloezieën. We zijn de exclusieve dealer van dit product in Nederland, en daar zijn we best trots op, uniek! De levertijd is op dit moment maximaal 10 werkdagen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 3. Aluminium Jaloezieën Premium 50 mm breed
  Vanaf € 50,00

  We zijn bijzonder blij dat we deze variant van de aluminium jaloezieën aan de collectie toe hebben kunnen voegen; de premium collectie. De premium collectie staat voor exclusieve kleuren, hoogglans afwerking en design bediening. Daarbij heeft u ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de geperforeerde 50 mm variant. Dat betekent nèt even dat beetje meer in uw interieur.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren